Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

vineri, 27 noiembrie 2009

ANAF publica lista contribuabililor reactivati pentru solicitarea TVA

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat pe site-ul propriu lista contribuabililor reactivati, care pot sa solicite inregistrarea in scopuri de TVA, a anuntat ANAF.

In data de 25 noiembrie 2009 a fost emis Ordinul presedintelui ANAF nr.1690 pentru aprobarea Listei contribuabililor reactivati, acesta fiind afisat concomitent la sediul ANAF si pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice - portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - www.anaf.ro.

Ordinul intra in vigoare in termen de cincisprezece zile de la data publicarii pe pagina de internet si a afisarii la sediul Agentiei, conform legii, incepand de vineri, 11 decembrie 2009, informeaza Agerpres.
Potrivit ANAF, in conformitate cu prevederile articolului 153 aliniatul (8) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, contribuabilii inscrisi in Lista contribuabililor reactivati pot sa solicite inregistrarea in scopuri de TVA, ca urmare a incetarii situatiei care a condus la scoaterea din evidenta.

sursa: Capitalul
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "ANAF publica lista contribuabililor reactivati pentru solicitarea TVA"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !