Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 25 noiembrie 2009

CCIR organizeaza a XVI - a editie a Topului National al Firmelor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, miercuri, cea de-a XVI - a editie a Topului National al Firmelor, ocazie cu care va premia cele mai bune companii romanesti.
Topul National al Firmelor 2009 promoveaza atat companiile performante, cat si valorile economiei de piata, precum competitivitatea si competitia in conditiile de fair-play specifice pietei unice europene.

Potrivit CCIR, Topul National al Firmelor este un indicator real al dinamicii economiei romanesti, intrucat are reprezentativitate pentru intreg mediul de afaceri romanesc, informeaza Agerpres.
Premiantii sunt companii clasificate la Topurile judetene organizate de Camerele de Comert si Industrie, ceea ce confera o reprezentativitate nationala incontestabila.
CCIR premiaza succesul pe piete internationale, curajul de a incepe o afacere intr-o zona defavorizata sau ambitia de a dezvolta o franciza autohtona de succes. Investitia in cultura sau preocuparea pentru responsabilitatea sociala corporativa sunt exemple de atitudini care confera valoare companiei si consolideaza viitorul business-ului, afirma CCIR.

La evenimentul de gala vor fi laureate companiile clasate pe locul I in Clasamentul National.

sursa: http://www.capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "CCIR organizeaza a XVI - a editie a Topului National al Firmelor"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !