Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 2 decembrie 2009

CFR Calatori deschide ofertele pentru achizitionarea a 400 de vagoane

Operatorul feroviar CFR Calatori va deschide miercuri si joi ofertele pentru achizitionarea a 400 de vagoane, respectiv modernizarea a 190 de vagoane.
Suma maxima disponibila pentru achizitia de vagoane noi este de un miliard de lei fara TVA. Pentru modernizarea vagoanelor vechi vor fi alocate cel mult 317,3 milioane de lei fara TVA, conform anuntului facut de CFR Calatori.

CFR Calatori si-a anuntat intentia, in luna octombrie, de a achizitiona 400 de vagoane noi si de a moderniza alte 190 de vagoane in urmatorii patru ani, informeaza Agerpres.
Vagoanele noi vor fi de tip salon InterRegio, 80 dintre acestea vor fi configurate pentru clasa intai, iar 320 pentru clasa a doua. Vagoanele supuse modernizarii consta in 40 de unitati de clasa intai si 150 de unitati de clasa a doua.

Pentru ambele contracte, CFR Calatori va incheia un acord-cadru cu firma castigatoare in urma unei negocieri directe. Acordurile sunt finantate de la bugetul de stat, iar criteriul de atribuire a contractelor va fi cel mai mic pret, potrivit organizatorilor licitatiei.

Acordul-cadru va contine contracte subsecvente, care urmeaza sa fie atribuite la un interval de sase luni. CFR Calatori estimeaza ca primul contract va fi incheiat pana la data de 31 decembrie 2009.

Ofertele pot fi depuse pana la 2 decembrie si respectiv 3 decembrie, urmand a fi deschise in aceeasi zi.

sursa:  capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "CFR Calatori deschide ofertele pentru achizitionarea a 400 de vagoane"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !