Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

marți, 8 decembrie 2009

Cine deconteaza esecul in alegeri ???

Dincolo de victoria lui Traian Basescu, atat din tabara PD-L, cat si a opozitiei, se vad perdantii acestor alegeri, care va trebui sa deconteze esecul electoral. Cine va plati?


  • In PSD ar putea plati in primul rand presedintele partidului, Mircea Geoana, apoi echipa sa, pentru ca nu au reusit sa castige alegerile si sa aduca partidul la guvernare. Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat in urma cu doua saptamani ca doreste sa revina la conducerea partidului. Si liderul PSD Teleorman, Liviu Dragnea, ar putea sa pretinda scaunul lui Geoana, intr-un congres "lamuritor" la inceputul lui 2010.
  • In PNL va plati liderul formatiunii Crin Antonescu pentru ca au mizat pe o carte necastigatoare, Geoana, si pentru ca aliindu-se cu PSD inaintea turului doi al alegerilor au facut, in opinia multor simpatizanti liberali, o greseala strategica. Este de remarcat atitudinea discreta din ultima perioada a fostului presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu, care a pierdut anul trecut alegerile interne din partid in fata lui Crin Antonescu si care isi pregateste acum revenirea.
  • In PD-L vor plati cei care nu au reusit sa-i asigure lui Traian Basescu o victorie fara emotii. De pilda liderii de organizatii: Gheorghe Stefan a pierdut alegerile din Neamt, un fost fief al PD-L, ca si in Hunedoara, judet controlat de Gheorghe Pogea si Monica Iacob Ridzi sau Botosani, judet unde are o mare influenta Catalin Flutur, varul vicepresedintelui PD-L Gheorghe Flutur. Vor trebui sa dea explicatii si consilierii lui Traian Basescu care l-au sfatuit atat de prost in timpul campaniei electorale cand a aparut scandalul "filmuletul". De altfel, presedintele a aratat cu degetul spre consilierii sai, reprosandu-le ca l-au trimis nepregatit la emisiunea in care a fost difuzat filmuletul in care aparent lovea un copil.
 sursa: zf.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Cine deconteaza esecul in alegeri ???"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !