Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

joi, 3 decembrie 2009

De sarbatori, cadouri de la dezvoltatori

Dupa ce au analizat cu atentie piata imobiliara si nevoia reala de locuinte a romanilor, dezvoltatorii au inteles care este secretul succesului in imobiliare: apartamente adaptate nevoilor locative ale cumparatorilor si modalitati de finantare cat mai flexibile.
sursa: www.egirl.ro
Acum, apartametele finalizate, cu suprafete generoase si finisaje de calitate, situate la doar cateva minute de centru au devenit accesibile. Discounturile sunt substantiale si vin la pachet cu cadouri pe masura: camere complet mobilate, dotari suplimentare sau locuri de parcare gratuite.

Chiar daca in ultimele luni programul Prima Casa a crescut vanzarile la apartamentele cu una si doua camere, apropiate de plafonul garantat de Guvern, dezvoltatorul Platinum Group a identificat nevoia reala de spatiu a unei tinere familii ca fiind de minim trei camere, motiv pentru care cele mai bune oferte vin la pachet cu apartamente de 3 si 4 camere.
Astfel, intre 3 si 6 decembrie, la targul TIMON desfasurat la World Trade Center, pentru un apartament cu trei camere in Vitan Platinum Towers, dezvoltatorul ofera un discount de 25 000 de euro.
Mai mult, pentru ca suntem in luna cadourilor, primii trei cumparatori primesc locul de parcare gratis!
Cei care vor opta pentru un apartament de patru camere in Vitan Platinum Towers vor primi un cadou la alegere dintre: o bucatarie complet mobilata si utilata, mobilier complet pentru living si sufragerie, dotare completa cu aer conditionat sau boxa.
Proiectul Vitan Platinum Towers se construieste in zona Vitan a Bucurestiului, pe strada Penes Curcanul, langa statia de metrou Mihai Bravu, urmand sa cuprinda 4 blocuri de 13, 15 si 18 etaje, cu un total de 313 apartamente, din care 77 de apartamente sunt gata iar restul au termen de livrare mai 2010. Situat in partea central-sudica a orasului, complexul Vitan Platinum Towers beneficiaza de toate facilitatile oferite de confortul de a locui la oras : metroul – la un minut distanta, centre comerciale (Unirea Shopping Center, Vitan Mall, Carrefour, Real) – la maximum 5 minute distanta, Parcul Tineretului – la trei minute distanta de casa ta.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "De sarbatori, cadouri de la dezvoltatori"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !