Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

luni, 7 decembrie 2009

Primele estimari: Mircea Geoana il invinge pe Traian Basescu!



Trei dintre cele patru sondaje facute publice la ora 21:00, imediat dupa inchiderea urnelor, il dau invingator in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale pe liderul PSD, Mircea Geoana. Al patrulea il declara invingator pe Traian Basescu.
Candidatul PSD la presedintie Mircea Geoana a obtinut, la scrutinul de duminica, 50,7% din voturi, iar Traian Basescu 49,3%, potrivit rezultatelor finale ale exit poll-ului realizat de CURS pentru TVR, informeaza Mediafax.

Potrivit exit poll-ului INSOMAR, difuzat de Realitatea TV, Mircea Geoana a obtinut 51,2% din voturi, in timp ce Traian Basescu are 48,8%.
Potrivit rezultatelor finale ale exit-poll-ului realizat de CSOP si difuzat de B1TV, Traian Basescu a obtinut 50,4% la alegerile de duminica, iar Mircea Geoana 49,6%.
Mircea Geoana este castigatorul alegerilor prezidentiale cu 51% din voturi la scrutinul de duminica, Traian Basescu obtinand 49% din voturi, potrivit exit-poll-ului realizat de CCSB pentru Antena 3, citat de Mediafax, pe baza datelor centralizate pana la ora 21.00.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Primele estimari: Mircea Geoana il invinge pe Traian Basescu!"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !