Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Cele mai bune oferte la Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv





 

Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv, va prezenta, in perioada 27 - 29 noiembrie 2009, la Palatul Copiilor din Capitala, un meniu imobiliar consistent, aducand in prim plan cele mai bune oferte ale momentului.
Persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte pot vizita in cadrul Targului Imobiliar Project Expo Exclusiv si standul dezvoltatorului Avangarde, ce propune peste 400 de locuinte disponibile, cu preturi considerate avantajoase de catre dezvoltatori. Astfel, pretul apartamentele de 2 camere variaza intre 50.000 euro si 55.000 euro.

Alta oferta considerata "tentanta" de organizatori se va regasi in Ansamblul rezidential "Poiana Florilor", acesta fiind singurul ansamblu in care casele sunt vandute la pret de cost, fara niciun adaos comercial. Mai mult, persoanele care doresc sa achizitioneze o locuinta si nu au suma necesara pentru achitarea unui avans pot beneficia de o propunere intr-un sistem asemanator programului Rabla.

Orice persoana dispune de un apartament vechi sau de o masina si doreste sa achizitioneze o locuinta noua se poate adresa dezvoltatorului imobiliar Mythras pentru ca prin programul conceput exclusiv de ei, sa poata realiza aceasta tranzactie cu bunurile vechi. In functie de nevoile persoanelor interesate de achizitionarea unei locuinte, Ansamblul Florilor aduce oferte constand in apartamente de 2 camere cu o suprafata de 100 mp, cu loc de parcare si TVA inclus la pretul de 52.000, apartamente de 2 camere cu o suprafata de 100 mp, dar si cu o curte de 64 mp la pretul de 55.000 euro si apartamente cu 2 camere de aceeasi suprafata, dar avand curtea de 100 mp la 59.000 euro.

La targ vor fi prezentate si oferte de garsoniere cu o suprafata de 50 mp, ale caror preturi variaza intre 32.000 euro si 35.000 euro, diferenta fiind data de existenta unui loc de parcare, informeaza Agerpres.
Dezvoltatorul imobiliar Centauri Grup Construct va prezenta sase vile finalizate si formate din sufragerie, dining, trei dormitoare, patru bai, terasa, alei, gradina amenajata, loc parcare, cu o suprafata de 165 mp construiti si cu un teren de 240 mp, dotate cu toate utilitatile cu 398 euro pe metru patrat construit. Ansamblul de locuinte este situat in Buftea, iar preturile finale variaza intre 85.000 euro si 99.000 euro.

Centauri Grup se ocupa cu constructia caselor ecologice, ce sunt optimizate pentru a
reduce riscul la diferite tipuri de dezastre (cutremure, incendii, inundatii). Datorita structurii usoare si a greutatii reduse a materialelor utilizate, riscurile in cazul unui cutremur sunt mult mai mici.

Targului Imobiliar Project Expo Exclusiv are loc in perioada 27 - 29 noiembrie 2009, in intervalul orar 10,00 - 18,00 vineri si sambata si intre orele 10,00 - 17,00 duminica.

Targul este rezultatul colaborarii companiilor Project Events, specializata in organizari de evenimente, si Zero Point Consulting, companie locala de Real Estate.

sursa:  capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Cele mai bune oferte la Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !