Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Programul Rabla, aplicat in domeniul imobiliar

Principiile Programului "Rabla" au fost aplicate in domeniul imobiliar de un dezvoltator imobiliar, acesta oferind locuinte noi in schimbul uneia vechi, plus diferenta, sau a unei masini, sub forma de avans.
Ofertele dezvoltatorului Mythras au preturi avantajoase, intrucat locuintele sunt vandute la pret de cost, fara niciun adaos comercial.

Astfel, in Ansamblul "Poiana Florilor", situat pe Soseaua Salaj, in cartierul Rahova, un apartament cu doua camere, de 90 de metri patrati, plus loc de parcare, costa 52.000 de euro, iar un apartament cu doua camere, in suprafata de 90 de metri patrati, la care se adauga o curte de 64 de metri patrati si loc de parcare ajunge la 55.000 de euro.

De asemenea, dezvoltatorul are in oferta si vile. Pretul unei vile cu o suprafata de 200 de metri patrati si cu teren de 400 de metri patrati se ridica la 100.000 de euro, relateaza Agerpres.
O garsoniera in "Poiana Florilor" costa 32.000 de euro, suprafata acesteia fiind de 50 de metri patrati.

Potrivit directorului de marketing de la Mythras, Constantin Varban, pentru a da un apartament vechi in schimbul unuia nou trebuie ca pretul locuintei vechi sa fie mai mic decat a celei noi.

"Nu suntem interesati de schimburi de locuinte care au acelasi pret, pentru ca noi castigam doar din vanzarea terenului, pentru ca nu avem adaos comercial, ci vindem la pret de cost, pentru a depasi criza. Suntem singurul dezvoltator care nu am perceput adaos la case", a explicat Varban.

Potrivit acestuia, exista si posibilitatea ca diferenta dintre pretul locuintei noi si cel al apartamentului vechi sa fie achitata in rate direct la dezvoltator, cu conditia ca aceasta sa nu depaseasca 10 - 15.000 de euro. De asemenea, se accepta si credit prin banca, dezvoltatorul colaborand cu mai multe banci chiar pentru programul "Prima Casa".

"Pentru suma totala aferenta achizitionarii unei case nu exista sistem de rate la dezvoltator, insa acceptam credite facute prin banci", a adaugat Constantin Varban.
Compania Mythras participa in perioada 27 - 29 noiembrie la Targul Imobiliar Project Expo "Exclusiv", deschis la Palatul Copiilor.

sursa: capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Programul Rabla, aplicat in domeniul imobiliar"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !