Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 25 noiembrie 2009

Dubai: Vanzarile imobiliare au crescut cu 50 la suta

Valoarea totala a vanzarilor de apartamente si vile din emiratul Dubai a crescut cu peste 50 la suta in luna octombrie 2009 in comparatie cu luna precedenta indicand o inviorare a sectorului imobiliar greu afectat de criza economica globala, relateaza cotidianul economic Arabian Business.
Valoarea vanzarilor de apartamente a crescut cu 34 la suta in comparatie cu luna septembrie, iar valoarea vanzarilor de vile cu aproape 70 la suta. Totodata, valoarea tranzactiilor cu terenuri s-a dublat in octombrie comparativ cu luna septembrie 2009.

Acest fenomen este explicat prin cresterea cererii ca urmare a unei sigurante sporite a locului de munca si a unei accesibilitati mai mari a fondurilor si creditelor, informeaza Agerpres.
Siguranta sporita a locului de munca este rezultatul unui recent anunt potrivit caruia mai bine de jumatate dintre angajatorii din Orientul Mijlociu si Africa de Nord si-au declarat intentia de a recruta noi brate de munca in urmatoarele luni.

26 la suta dintre angajatori au declarat ca recruteaza in mod sigur brate de munca, iar alti 26 la suta au declarat ca probabil vor recruta.

Sursa: http://www.capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 comentarii: on "Dubai: Vanzarile imobiliare au crescut cu 50 la suta"

Anonim spunea...

Nu stiu daca se va auzi prea curand ca economia Dubai-ului a scazut sub vreun aspect...

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !