Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 25 noiembrie 2009

Pretul mediu pentru un apartament - 1.236 euro/mp, in perioada 16-22 noiembrie

Pretul mediu pe metru patrat pentru un apartament a fost de 1.236 euro la nivel national, in saptamana 16-22 noiembrie, potrivit Indicelui national imobiliare.ro, lansat marti la conferinta "Zilele Biz".

Astfel, pretul mediu din saptamana 16-22 noiembrie este cu 0,6 la suta mai mare decat cel inregistrat in saptamana precedenta, respectiv cu 24,5 la suta sub cel din aceeasi perioada a anului 2008.

"Indicele imobiliare.ro reprezinta pretul exprimat in euro pe metru patrat de suprafata utila al apartamentelor de vanzare situate in blocuri de apartamente, cu destinatie rezidentiala, pe baza anunturilor publicate pe site-ul imobiliare.ro de catre agentiile imobiliare si proprietari", a precizat Adrian Erimescu, director general Imobiliare.ro.

Indicele imobiliar este calculat la nivelul preturilor cerute de proprietari si agentii imobiliare din Capitala si din Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, care vor fi urmate pe parcurs de noi orase, informeaza Agerpres.
Pentru o estimare cat mai precisa, Indicele imobiliare.ro are la baza un algoritm de calcul care permite eliminarea ofertelor nereprezentative din piata prin identificarea si eliminarea ofertelor duplicat si a celor cu preturi sau suprafete gresite, respectiv stabilirea ponderilor apartamentelor noi/vechi si a celor cu una, doua, trei, patru sau mai multe camere. Actualul pret mediu a fost stabilit tinandu-se cont de cele 22.000 de oferte aflate pe site-ul Imobiliare.ro.

Sursa: http://www.capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Pretul mediu pentru un apartament - 1.236 euro/mp, in perioada 16-22 noiembrie"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !