Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 25 noiembrie 2009

iPhone si iPod ofera o aplicatie pentru vizitarea virtuala a Muzeului Luvru

Muzeul Luvru va putea fi vizitat de pe telefoanele mobile, dupa lansarea, joi, a unei aplicatii pentru iPhone si iPod, care permite vizualizarea colectiilor institutiei, a salilor de expozitie si a arhitecturii sale, informeaza AFP.

Aplicatia, disponibila in limbile engleza si franceza, poate fi descarcata gratuit.

Ea permite detinatorilor acestor aparate sa descopere "in orice loc si la orice ora" o selectie a celor mai frumose opere ale muzeului, insotite de comentarii, detalii si continut video. Utilizatorii aplicatiei se pot plimba, virtual, in muzeu, se arata intr-un comunicat emis de conducerea institutiei.

Aplicatia mai ofera acces si la informatii practice referitoare la muzeu si anume date privind orarul si tarifele, informeaza Mediafax.

Anuntul lansarii acestei aplicatii a fost facut cu ocazia deschiderii, sambata, a unui magazin Apple in galeria comerciala Carrousel du Louvre din Paris, primul de acest fel din Franta.

Prezent online din 1995, muzeul Luvru a utilizat intotdeauna instrumente care sa permita un acces cat mai mare publicului la operele sale. Prin intermediul aplicatiei, muzeul apeleaza, pentru prima oara, la un program destinat unui obiect personal.

Site-ul muzeului francez, www.louvre.fr, inregistreaza circa 10 milioane de vizite pe an.

sursa: http://www.capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "iPhone si iPod ofera o aplicatie pentru vizitarea virtuala a Muzeului Luvru"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !