Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 25 noiembrie 2009

Porsche Romania demareaza programul "Verificare de iarna'

Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, SEAT, Skoda si Volkswagen, demareaza prin dealerii locali autorizati, programul "Verificare de iarna", care consta in pachete de service la preturi promotionale, piese si manopera incluse, precum placute de frana sau stergatoare.
Potrivit companiei, gama de lucrari oferite cuprinde, printre altele: reglaj faruri, verificare functionare sistem iluminare, verificare stare instalatie, spalare faruri si geamuri, verificare stare stergatoare parbriz, nivel si concentratie lichid racire, incarcare acumulator, verificare functionare alternator, nivel ulei motor, verificare stare incuietori usi (inclusiv gresat), instalatie preincalzire (suplimentar si gratuit la motoarele Diesel), etc.

Clientul beneficiaza de o reducere de 50 la suta la manopera lucrarilor de verificare si, in plus, la schimbul rotilor de vara cu cele de iarna, acestia au posibilitatea de a opta pentru verificarea de iarna cu schimb de roti inclus, reducerea la manopera fiind, de asemenea, de 50 la suta, informeaza Agerpres.
Totodata, posesorii modelelor Audi A3 8 L, A4 8E (fabricat in intervalul 2001-2004), A6 4 B si A8 4D care efectueaza reparatia la orice distribuitor autorizat beneficiaza de un discount de 20 la suta pentru piese la revizie, frane, directie, rulare si suspensie, transmisie, precum si distributie.

Verificarea de iarna la marca Bentley este oferita posesorilor la pretul de 350 lei (fara TVA), iar pentru clientii marcii Porsche, tariful este 100 lei (inclusiv TVA).

Reduceri importante sunt oferite la verificarea de iarna pentru SEAT (intre 20 si 25 la suta), Skoda (de pana la 25 la suta) si Volkswagen (de maxim 25 la suta, pentru modelele fabricate anterior anului 1997).

Sursa: http://www.capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Porsche Romania demareaza programul "Verificare de iarna'"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !