Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 25 noiembrie 2009

Zece masini, selectate pentru competitia "Masina anului 2010 in Romania"

Zece masini ale celor mai importanti producatori auto din lume au fost selectate pentru competitia nationala "Masina anului 2010 in Romania".
Pe lista finalistelor se afla Chevrolet Cruze, Ford Fiesta, Hyundai i20, Kia Soul, Mazda3, Opel Astra, Peugeot 206 plus, Renault Fluence, Toyota Avensis si Volkswagen Polo, toate acestea fiind alese dintr-un total de 40 de modele eligibile, de un juriu de specialitate din presa romaneasca de profil.
Numele masinii invingatoare va fi cunoscut inainte de sarbatorile de iarna dupa ce juratii vor finaliza o noua sesiune de teste in luna decembrie.
Prima editie a competitiei "Masina anului in Romania" a fost castigata, in 1999, de Ford Focus, ulterior devenit cel mai bine vandut model din lume pe ambele maluri ale Atlanticului.

In 2008, Dacia Sandero a obtinut titlul, in timp ce Fiat si Ford se afla la egalitate, pe primul loc, cu doua victorii in cei 11 ani de existenta ai competitiei din Romania, informeaza Agerpres.
Evenimentul "Masina anului in Romania" este agreat de Juriul European drept una dintre competitiile nationale de tip "Car of the Year" cu cel mai ridicat grad de profesionalism din Europa.

La initiativa Asociatia Presei Auto din Romania /APAR/, zece vedete si cele zece finaliste ale competitiei nationale "Masina anului 2010 in Romania" se vor reuni, vineri, la Bucuresti pentru VIP Eco Challenge, actiune menita sa promoveze initiativele ecologice legate de automobile.

VIP Eco Challenge se va derula sub forma unui concurs, la care Octavian Belu, Mihai Cioceanu, Mihai Constantinescu, Monica Davidescu, Anamaria Ferentz, Iuliana Marciuc, Tavi Colen, Ivan Patzaichin, Aurelian Temisan si Gheorghe Turda vor conduce cate un autoturism pe un traseu prestabilit incercand sa obtina un consum de carburant cat mai redus.

Traseul de test cuprinde o bucla inchisa de aproape 10 km in partea de nord-vest a orasului Bucuresti, o zona intens circulata, concursul desfasurandu-se intre orele 11.00 - 12.00, astfel incat participantii sa concureze in conditii de trafic specifice Bucurestiului.

Sursa: http://www.capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Zece masini, selectate pentru competitia "Masina anului 2010 in Romania""

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !