Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

duminică, 27 decembrie 2009

30 de familii se muta in Green City, pana la finele lui 2009

Dezvoltatorul Green City a finalizat primele 356 de de case Neva, aferente primei faze a proiectului, dintre care 50 la suta sunt deja cumparate, si au fost incepute lucrarile la faza a doua, se arata intr-un comunicat al Green City.
In faza a doua, au inceput sa fie deja ridicate 200 de case, termenul de finalizare fiind luna iunie 2010. Pana in vara anului 2010, cartierul Neva va avea 556 case unde vor locui aproximativ 1.400 de oameni.

















Ansamblul rezidential Green City cuprinde, in prima faza, 356 de unitati locative, toate case Neva cu 4 camere si o suprafata de 156 mp. Preturile locuintelor sunt standard - 84.000 euro pentru varianta la rosu si 116.130 euro cu TVA inclus pentru casele cu finisaje standard.

Incepand cu 1 decembrie 2009, Green City a inceput livrarile pentru cele 150 de locuinte vandute din complex, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se preda cumparatorilor 30 de locuinte, informeaza Agerpres.

"Preconizam ca, pana la sfarsitul anului, 30 de familii vor putea numi Green City, acasa, iar pana la sfarsitul lunii ianuarie 2010, se vor muta aproximativ 70 de familii", afirma Carmen Petcu, director de comunicare la Green City.

Ansamblul rezidential Green City se construieste in localitatea 1 Decembrie, pe o suprafata de 100 ha, in cadrul unui fost domeniu al reginei Maria. Locatarii Green City beneficiaza de supermarket Red Market by Mega Image, de restaurant, gradinita de stat, locuri de joaca, cabinet medical, drumuri astfaltate, locuri de promenada, parcari. In primele luni luni ale anului 2010, in Green City se vor dezvolta alte spatii precum farmacie, sala de fitness, salon de frumusete, centru audio&video, hotel, lac artificial, terenuri de tenis si fotbal. Ansamblul are o suprafata verde de 24 ha, echivalenta cu cea a parcului Cismigiu.

sursa: Capitalul
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 comentarii: on "30 de familii se muta in Green City, pana la finele lui 2009"

catta's blog spunea...

Buna ziua,

Sunteti interesat de un schimb de link-uri (link exchange) ?
Eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com si pe pagina partenerilor site-ului meu http://www.ejocurionline.com/parteneri.html , iar dvs. imi adaugati link inspre http://www.ejocurionline.com .

Mai jos aveti datele :
Titlu : jocuri online
Descriere : jocuri online
Link : http://www.ejocurionline.com

sau

Jocuri online

Daca sunteti interesat de acest schimb de link-uri , trimiteti-mi datele site-ului dvs. la adresa de mail infojocuri@gmail.com pentru a-l adauga.
Astept un mesaj de confirmare pozitiv / negativ .

Multumesc pt. timpul acordat !

PS : Imi pare rau daca prin acest mesaj v-am deranjat !

Numai bine !
George

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !