Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

luni, 7 decembrie 2009

Adriean Videanu: Traian Basescu a castigat alegerile, alaturi de aliatul sau, cetateanul

Traian Basescu a castigat alegerile, este noul presedinte si alaturi de el cetateanul, romanul, a declarat luni, prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, la finalizarea numaratorii paralele efectuate de democrat liberali.
El a afirmat ca, la finalul numaratorii paralele, dupa contorizarea inclusiv a voturilor din diaspora, Traian Basescu a obtinut 5.275.965 de voturi, reprezentand 50,33%, in timp ce Mircea Geoana a beneficiat de voturile a 5.206.138 voturi, reprezentand 49,67% din voturile valabil exprimate.
Conform lui Videanu diferenta este de 69.827 voturi, reprezentand 0,67% din totalul acestora, informeaza Agerpres.
"Traian Basescu a invins cea mai mare coalitie formata impotriva unui om vreodata", a subliniat liderul democrat liberal.

Chestionat in legatura cu demararea negocierilor pentru formarea noului guvern, Videanu a afirmat ca politica de aliante va fi unul dintre subiectele principale ale sedintei Biroului Permanent National al PD-L, care se va desfasura dupa-amiaza, alaturi de analiza rezultatelor alegerilor.

"Punctul meu de vedere personal este ca Romania are nevoie de un guvern de dreapta care vina cu solutii pentru problemele actuale, sociale si economice, dar si pentru criza morala creata de coalitia care s-a format impotriva lui Traian Basescu", a spus Videanu.

sursa: capitalul.ro



Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Adriean Videanu: Traian Basescu a castigat alegerile, alaturi de aliatul sau, cetateanul"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !