Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

luni, 7 decembrie 2009

BEC va prezenta miercuri rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale

Biroul Electoral Central (BEC) va prezenta rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale cel mai probabil miercuri, dupa ce vor veni din teritoriu toate procesele-verbale, a anuntat luni purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
El a precizat ca ultimul judet a fost programat marti la miezul noptii pentru a aduce la BEC documentele referitoare la cel de-al doilea tur de scrutin.

BEJ-urile si BES-urile trebuie sa depuna procesul-verbal pentru centralizarea votului pentru alegerea presedintelui, impreuna cu procesele-verbale primite de la birourile electorale ale sectiilor de votare, introduse in unul sau mai multe bibliorafturi sigilate, stampilate si semnate de membrii biroului electoral.

Totodata, vor fi trimise toate contestatiile si intampinarile, toate dosarele primite de la birourile electorale ale sectiilor de votare, formate din copia de pe lista electorala permanenta utilizata pentru votare, precum si din tabelele electorale folosite.

Sectiile speciale vor trimite si declaratiile pe propria raspundere completate de alegatori, dar si plicurile sigilate cu CD-uri sau DVD-uri continand inregistrarile video de la vot, informeaza Agerpres.Procesele-verbale, impreuna cu dosarele birourilor electorale de circumscriptie se inainteaza, sub paza militara, Curtii Constitutionale, in termen de 24 de ore de la inregistrarea ultimului dosar, aceasta urmand sa valideze rezultatul.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "BEC va prezenta miercuri rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !