Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

marți, 1 decembrie 2009

Al 44-lea magazin Kaufland, deschis la Miercurea Ciuc

Cel de-al 44-lea magazin Kaufland din Romania s-a deschis luni la Miercurea Ciuc, in prezenta autoritatilor locale si judetene.
Directorul magazinului, Rus Sandor, a declarat ca investitia se ridica la 10 de milioane de euro si ea a dus la crearea a 150 de locuri de munca. Lucrarile de constructie au fost incepute in luna mai si s-au finalizat in noiembrie, fiind realizate de o firma din Cluj.

Suprafata de vanzare a magazinului este de 3.300 de metri patrati, mai mare decat la Odorheiu Secuiesc sau Brasov, cumparatorii avand la dispozitie peste 13.000 de tipuri de produse, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, toti producatorii renumiti din zona au fost contactati de conducerea concernului si daca s-a ajuns la o intelegere privind conditiile de calitate si ritmicitatea asigurarii produselor, acestia se regasesc in magazin.

La ceremonia de deschidere, prefectul Harghitei, Constantin Strujan, a multumit echipei Kaufland ca magazinul a fost deschis inainte de Ziua Nationala a Romaniei, "ca o cinste si onoare pentru ceea ce inseamna 1 Decembrie" si a subliniat ca in acest fel cetatenii din oras isi pot face cumparaturile la standarde europene.

"Acest magazin nu face decat sa confirme ca si Romania, incet-incet, face pasi repezi spre ceea ce inseamna o societate moderna, civilizata, care ofera cetatenilor, pe langa celelalte servicii sociale, si conditii de a-si face cumparaturile la fel ca si ceilalti cetateni din Uniunea Europeana", a spus Strujan.

La randul sau, primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert, a cerut, facand "apel la bunul simt", ca etichetele produselor sa fie si in limba maghiara.

"Totusi, ne aflam in inima Secuimii, la Miercurea Ciuc, si asa cum pentru un etnic roman este jignitor sa scrie doar in romana - Sa nu furati din magazin!- si pentru maghiari e un deziderat minimal sa scrie langa rosii si lamaie, denumirea si in maghiara. (...) Traim intr-o comunitate in care deopotriva toti membrii ei se simt acasa si biligvismul trebuie sa fie un lucru minimal, care poate nu este expres stipulat in lege dar bunul simt uneori este si ramane dincolo de lege", a declarat Raduly Robert.

Magazinul Kaufland deschis la Miercurea Ciuc este al doilea de acest fel din Harghita, pe langa cel de la Odorheiu Secuiesc, existand intentia sa se construiasca unul si la Gheorgheni.

sursa:  capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Al 44-lea magazin Kaufland, deschis la Miercurea Ciuc"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !