Hott Stuff !
Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

marți, 1 decembrie 2009

Unitatile BCR NU vor lucra cu publicul cu publicul pe 1 decembrie

Unitatile Bancii Comerciale Romane nu vor lucra cu publicul pe 1 decembrie, anunta banca.
Astfel, unitatile teritoriale retail, inclusiv cele din incinta mall-urilor, centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala nu vor avea marti program cu publicul.

Banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii, iar alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV) a fost asigurata, astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil pe parcursul intregii zile.

Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform urmatorului program: Alo 24 Banking BCR - intre 8,00 si 22,00, iar Click 24 Banking BCR pe parcursul intregii zile, clientii beneficiind, de asemenea, si de suport tehnic.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii zile, informeaza Agerpres.
Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in anumite unitati BCR, 100 la suta automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare.
Banca are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.000 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card - circa 17.000 de POS.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail, cat si celor corporate.

BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania, gestionand active de peste 17,2 miliarde de euro.

Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie, avand in prezent 659 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.

BCR se prezinta astazi drept cel mai important grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Peste 51.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.000 de filiale din opt tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina).

La 30 septembrie 2009, Erste Group detinea active totale in valoare de 203,6 miliarde de euro, inregistrand un profit net de 720,1 milioane de euro si un raport cost venituri de 50,9 la suta.

sursa: capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Unitatile BCR NU vor lucra cu publicul cu publicul pe 1 decembrie"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !