Hott Stuff !
Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

vineri, 4 decembrie 2009

ANL a receptionat 420 unitati locative in luna noiembrie

Agentia Nationala pentru Locuinte a receptionat, in luna noiembrie, 420 de unitati locative destinate inchirierii, ce au fost finalizate in cadrul Programului Locuinte pentru tineri, informeaza ANL.
Distributia pe localitati a locuintelor este urmatoarea: Lipova (Arad) - 64 de unitati locative, Sebis (Arad) - 42, Marghita (Bihor) - 32, Stei (Bihor) - 36, Beclean (Bistrita Nasaud) - 50, Mangalia (Constanta) - 16, Galati - 14, Giurgiu - 11, Gheorghieni (Harghita) - 40, Odorheiu Secuiesc (Harghita) - 14, Slobozia (Ialomita) - 40, Lugoj (Timis) - 31, si Jimbolia (Timis) - 30 de unitati locative.

De la inceputul anului, ANL a receptionat 3.015 unitati locative in cadrul Programului Locuinte pentru tineri. Blocurile au 3 - 4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere.

Programul se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera.

Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, sunt in garantie doi ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele.

Dupa finalizare, Agentia preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa, informeaza Agerpres.Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program.
De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.

sursa:  capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "ANL a receptionat 420 unitati locative in luna noiembrie"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !