Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

duminică, 6 decembrie 2009

Conturile de Twitter pot fi folosite si pentru utilizarea Google !!

Reprezentantii Google au anuntat ca utilizatorii Twitter vor putea sa acceseze paginile web care folosesc serviciul Google Friend Connect folosind aceleasi date de acces ca si pe reteaua de micro-blogging, informeaza Media Guardian.

Decizia Google vine dupa ce, miercuri, Yahoo a anuntat ca le va permite utilizatorilor serviciilor sale de e-mail, partajare de fotografie si altele sa faca trimitere la continuturile si activitatile proprii in cadrul Facebook, actualmente cea mai mare retea de socializare din lume, informeaza Mediafax.
Google Friend Connect este un serviciu online care le permite internautilor sa intre in contact cu prietenii lor pe diferite site-uri. Lansarea acestui serviciu a fost anuntata in mai si a reprezentat incercarea Google de a introduce o componenta de socializare in cadrul activitatilor sale. In prezent, serviciul are circa opt milioane de utilizatori pe luna, ceea ce, pentru internetul 2.0, este o cifra nesemnificativa.

Potrivit unor analisti ai pietei media, Google are suficient de multi utilizatori, problema companiei fiind insa ca internautii nu folosesc Google pentru socializare online. Serviciul de posta electronica Gmail are 146 de milioane de utilizatori, dar multi specialisti considera ca acest tip de serviciu ar putea fi pe cale de disparitie, datorita multiplicarii posibilitatilor de a comunica in timp real.

Pentru a tine pasul cu rivalul Facebook, Google doreste sa puna mai mult accent pe socializarea online.

sursa:  capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Conturile de Twitter pot fi folosite si pentru utilizarea Google !!"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !