Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

joi, 3 decembrie 2009

O firma din Cluj ia 265.000 euro de la UE pentru traininguri

Compania de consultanta in domeniul resurselor umane Sales Consulting din Cluj-Napoca, care a inregistrat anul trecut afaceri de 846.000 de euro, va organiza anul viitor traininguri pentru antreprenori, manageri si angajati ai IMM-urilor din Regiunea de Nord-Vest pentru care va primi peste 1,14 mil. lei (circa 265.000 de euro, la un curs de 4,3 lei).
"Am depus proiectul «Investim in tine!» in decembrie 2008 si am semnat contractul anul acesta in septembrie. O luna mai tarziu de la semnarea contractului am demarat implementarea proiectului.
Suntem in perioada de promovare si de recrutare a persoanelor interesate sa urmeze cursurile care vor incepe in ianuarie anul viitor. Contributia companiei este de 5% din valoarea proiectului, adica 15.000 de euro si reprezinta sursele proprii ale companiei", spune Ovidiu Vilceanu, manager executiv al Sales Consulting.
Proiectul a fost depus in cadrul "Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane", "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor."
"Avem deja selectate 7-8 grupe a cate 10 persoane fiecare. Persoanele din judetele slab dezvoltate din regiunea nord-vest si cei care nu au urmat astfel de trainguri sunt targetul pentru aceste cursuri. Conform contractului, peste 45% din cursanti trebuie sa fie femei", mai spune Vilceanu.
Cele trei cursuri pe care le vor urma 180 de persoane sunt: leadership, comunicare si orientare catre client, printr-un numar de 54 de sesiuni de traininguri care se vor desfasura in perioada ianuarie - august 2010. "Implementarea proiectului se va finaliza anul viitor in septembrie. Programele de training vor fi urmate de un examen de evaluare, cu evaluatori din partea Ministerului Muncii si se vor acorda certificate de atestare a competentelor recunoscute in tarile Uniunii Europene."
Proiectul va fi implementat de catre compania Sales Consulting in parteneriat cu compania HR Solution, divizia de training a Sales Consulting cu personalitate juridica de unde provin cei sase traineri care asigura desfasurarea cursurilor, precum si Asociatia Club Rotary Parc Cluj si Asociatia Eureka. "Noi venim cu banii, in timp ce partenerii ne ajuta cu promovarea. Am depus un nou proiect in urma cu cateva zile prin care targetam pentru traininguri studentii din ani terminali si masteranzi."
Sales Consulting are 35 de consultanti, traineri si asistenti de resurse umane in cadrul birourilor din Cluj si Bucuresti.

Cine ia banii:
Compania: Sales Consulting din Cluj-Napoca
Obiect de activitate: companie de consultanta in domeniul resurselor umane
Proiectul: "Investim in tine!"
Suma pe care o primesc de la UE: 265.000 de euro
Cifra de afaceri in 2008: 846.000 de euro

sursa:  ziarul financiar
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "O firma din Cluj ia 265.000 euro de la UE pentru traininguri"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !