Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

duminică, 6 decembrie 2009

"Sabotaj" la Romania Actualitati: ancheta interna dupa ce postul a difuzat o "secventa audio pirat" cu continut denigrator la adresa candidatului Basescu

Comitetul Director al Societatii Romane de Radiodifuziune a declansat o ancheta "pentru a verifica circumstantele a ceea ce se banuieste a fi un atac informatic extern asupra productiilor radiofonice ale Radio Romania Actualitati", potrivit unei informari SRR. Duminica dimineata, la ora 6.14, in timpul emisiunii "Iarba verde de acasa", realizata de Gheorghe Verman, a fost difuzat un spot anti-Basescu, despre care RRA afirma ca ca este "un sabotaj".

In spotul respectiv se aude o voce care il imita pe Traian Basescu, spunand "ho, ho, ho, am pacalit, am tepuit", voce amestecata cu vocea reala a lui Basescu. Spotul se incheie cu vocea lui Ion Iliescu recomandand ascultatorilor sa-l voteze pe Mircea Geoana, dupa cum au descris inregistrarea reprezentanti ai CNA.

CNA a primit doua sesizari in legatura cu acest caz, in cursul zilei de duminica. Intre timp, SRR informeaza: "continutul original al emisiunii "Iarba verde de acasa" a fost alterat prin intercalarea unor secvente audio pirat cu continut denigrator la adresa unuia dintre candidatii la alegerile prezidentiale. Interventia prompta a operatorilor de emisie a blocat continuarea difuzarii materialului pirat, fiind difuzata varianta originala aflata in cabina de emisie pe un CD-martor".

Potrivit RRA, ancheta interna are drept scop inclusiv apelarea la institutiile specializate ale statului pentru a clarifica acest "sabotaj la adresa postului public de radio". SRR a informat CNA, Asociatia Pro Democratia si staff-urile celor doi candidati in legatura cu producerea incidentului.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 comentarii: on ""Sabotaj" la Romania Actualitati: ancheta interna dupa ce postul a difuzat o "secventa audio pirat" cu continut denigrator la adresa candidatului Basescu"

Anonim spunea...

Televiziunea publica??? Cei mai mari milogi care te obliga la plata unui abonament chiar daca demonstrezi ca nu te intereseaza programele lor infecte asa cum infecti sant si prezentatorii si conducera lor.Au salarii uriase pe carca amaratilor care cu mari sacrificii au reusit sa cumpere un tv pt a afla stiri si a vedea progr sportive si nu emisiuni realizate si prez de fosile gen Moculescu,Bitman sau Almasan Socaciu...Traiasca PSD-UL...!!!! HOOOOOOOOOO!!!!

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !