Hott Stuff !
Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

joi, 11 martie 2010

BCR - Bancomate cu touch screen

BCR este singura banca comerciala din Romania care administreaza in prezent, in reteaua proprie, bancomate cu touch screen, amplasate in special in zona de "Self Service" a unitatilor bancare.

In timpul temperaturilor de peste minus 15 grade, inregistrate in aceasta iarna, multe din bancomatele bancilor comerciale amplasate l-a exterior, au inghetat efectiv, tastele blocandu-se, ceea ce le-a facut neoperationale.

Sistemul touch screen poate evita asemenea inconveniente, in momentul in care unitatea bancara este inchisa, iar clientii doresc sa faca plati sau sa faca depuneri.
Potrivit datelor remise AGERPRES de oficialii bancii, in prezent BCR gestioneaza un numar de 22 de ATM-uri cu functia de depunere de numerar pe baza de touch screen (MFM = masina multifunctionala), care sunt amplasate in interiorul unitatilor BCR in zona de "Self Service".

Aceste bancomate nu iau si functia de incarcare cartele RATB, un aplt serviciu oferit de banca in parteneriat cu regia de transport public, dar acopera toate celellate functii ale unui bancomat obisnuit.

ATM-urile NCR cu touch screen inglobeaza si noua tehnologie contactless de reincarcare carduri de transport RATB alaturi de celelalte servicii -: retragere de numerar, plati facturi, incarcare cartele gsm, vizualizare sold cont, etc.

BCR va continua si in acest an sa extinda reteaua de ATM-uri NCR cu touch screen.
Banca a fost prima care a instalat AMT-uri la Metrou.

BCR este lider de piata in ceea ce priveste reteaua nationala de ATM si POS, cu peste 2.100 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.

sursa
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "BCR - Bancomate cu touch screen"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !