Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

vineri, 12 martie 2010

Omniasig a lansat produsul Casco Europa Plus, ce poate fi achizitionat pana la finele lunii mai

Omniasig a lansat, marti, produsul promotional Casco Europa Plus, produs adaptat conditiilor actuale economice dificile si care poate fi achizitionat pana pe 31 mai, informeaza compania.
Printre beneficiile noului produs se numara un tarif promotional, care ii ofera un avantaj clar in raport cu produsele Casco existente in acest moment pe piata din Romania, cumulat cu un sistem de rate extrem de flexibil, extinderea gratuita a acoperirilor politei, fara nicio conditionare a clientului de a incheia o alta polita la Omniasig si fara nicio alta prima suplimentara, pe teritoriul Europei, inclusiv in Kosovo, Republica Moldova, Rusia si Ucraina, si chiar si in Turcia (atat in partea europeana, cat si in cea asiatica) si un sistem de fransize foarte flexibil, care permite clientului sa aleaga combinatia de fransize la daune totale, partiale sau furt care i se potriveste cel mai bine.

Polita Casco Europa Plus are un tarif simplificat, fara a mai fi nevoie de diferentierea pe marci a autoturismelor. Astfel, in functie de valoarea sumei asigurate si a combinatiei de fransize dorita de client, se poate stabili automat tariful unei astfel de polite. Prima de asigurare se poate achita integral sau in maximum sase rate. Pentru plata integrala a politei, clientii beneficiaza de o reducere de cinci la suta, informeaza Agerpres.
Astfel, spre exemplu pentru un autoturism a carui suma asigurata este de maxim 10.000 euro pretul politei de asigurare este de 337,25 euro, avand incluse atat riscul de avarii, cat si cel de furt, in conditiile urmatoarelor fransize deductibile: 10 la suta pentru avarie totala si 100 euro/eveniment pentru daune partiale.

In conditiile in care nu sunt deductibile fransizele pentru avarie totala si pentru furt total si se deduc 100 euro/eveniment pentru daune partiale, pretul unei polite pentru un autoturism a carui suma asigurata este de maxim 10.000 euro este de 422,75 euro, avand incluse atat riscul de avarii, cat si cel de furt. Tariful este valabil pentru plata integrala a politei.

"Crearea acestui nou produs a avut la baza stabilirea nevoilor clientilor nostri in acest moment, precum si adaptarea lui la situatia economica dificila pe care multi dintre acestia o traverseaza. In acest fel, am reusit sa lansam Casco Europa Plus, care poate fi considerat cel mai performant produs de acest tip din piata la ora actuala, fiind cumulat si cu nivelul inalt de calitate al serviciilor Omniasig. Acesta este inceputul unei serii de lansari de noi produse pe care le pregatim, adresate unui public larg si adaptate momentului", a declarat Costi Stratnic, director vanzari la compania de asigurari.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite inregistrate ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. In prezent, Omniasig ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70 la suta, iar Vienna Insurance Group detine prima pozitie pe piata asigurarilor din aceasta tara.

sursa
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Omniasig a lansat produsul Casco Europa Plus, ce poate fi achizitionat pana la finele lunii mai"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !