Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Altex: un nou magazin in partea de sud a Capitalei

Retailerul de electrocasnice, electronice si IT Altex Romania a deschis vineri, 27 noiembrie, un nou magazin in partea de sud a Bucurestiului. Acesta este amplasat in incinta Grand Arena Mall din cartierul Berceni si reprezinta cel de-al saselea electrocomplex dezvoltat in acest an de catre Altex Romania, dupa magazinele Altex din Iulius Mall in Timisoara, Media Galaxy din Militari Shopping Center in Bucuresti, Altex din Era Shopping Park in Oradea, Altex din Galeria Comerciala Real in Satu-Mare si Altex deschis in comun cu Billa Supermarket in Cluj-Napoca.
Magazinul Altex din Grand Arena Mall ofera peste 4.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia pe o suprafata comerciala de 400 metri patrati.

Cu ocazia deschiderii, magazinul Altex din Grand Arena Mall ofera o multime de produse cu preturi promotionale, care au fost facute cunoscute prin distribuirea a 20.000 de pliante in cartierul Berceni si zonele invecinate, relateaza Agerpres.

"Noul magazin Altex exprima sintetic strategia eficienta a companiei si subliniaza ceea ce si-a propus inca de la bun inceput - facilitarea accesului la confort si tehnologie prin comercializarea celor mai bune produse si atingerea satisfactiei clientilor prin servicii cu valoare adaugata", se arata intr-un comunicat al companiei.

Altex Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 124 milioane de euro la finele trimestrului 3, cu 6 la suta mai mult decat in trimestrul 2. Datorita cresterii vanzarilor, Altex a platit integral TVA-ul restant din iunie (6 milioane de lei).

Conform opiniilor exprimate de conducerea firmei Altex Romania, produsele electrocasnice mari (frigidere, masini de spalat, aragazuri), au inregistrat o crestere de 19 la suta in trimestrul 3 fata de trimestrul 2. Cresterea la frigidere s-a detasat, atingand 35 la suta. Evolutia cea mai lenta au avut-o aparatele electrocasnice incorporate, in mare masura din cauza stagnarii din sectorul imobiliar.

sursa:  Capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Altex: un nou magazin in partea de sud a Capitalei"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !