Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 9 decembrie 2009

Crin Antonescu: "Tariceanu fuge sa pupe papucul sultanului Basescu"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca prin reactia politica pe care a avut-o de incercare de apropiere de PDL, spunand ca fuge sa pupe papucul sultanului Traian Basescu.

Antonescu a afirmat marti seara la Antena 3 ca nu-i face placere sa dezbata acest subiect, insa a aratat ca atitudinea lui Tariceanu a fost pentru el „o mare dezamagire".

„Este un semnal (...) extrem de pagubos daca un om care s-a batut cu Traian Basescu si intr-un anumit fel a reusit sa reziste, a castigat niste partide, a aratat ca se poate rezista in tara asta, a aratat ca se pot face si lucruri bune la guvernare chiar daca il ai pe unul presedinte care iti pune bete in roate (...) daca un asemenea om, la primul apel al lui Traian Basescu fuge in directia sa sa pupe papucul sultanului - dati-mi voie sa spun aceste cuvinte tari ca altfel nu pot sa citesc acest episod", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca nu a fost deranjat de faptul ca Tariceanu a vorbit la telefon cu Basescu, ci de reactiile publice pe care fostul presedinte liberal le-a avut ulterior. El s-a referit la criticile lui Tariceanu, care a spus ca PNL a fost „catelusul PSD" si ca a tradat valorile de dreapta.

Pe de alta parte, Antonescu a dat asigurari ca PNL, dupa sedinta Consiliului National Executiv de miercuri, va avea o pozitie unitara.

In plus, liderul liberal a aratat ca nu doreste sa intre la guvernare cu PDL. Intrebat care ar fi raspunsul la intrebarea „a fi sau a nu fi PNL la guvernare", Antonescu a raspuns fara echivoc: „Pentru Traian Basescu, pentru PDL, nu".

„E un raspuns traditional deja si devine jenant ca, din timp in timp, PDL si Basescu reiau aceasta idee falsa, plicticoasa deja, cum ca sunt un partid de dreapta, ca vor sa faca Guvern cu noi. Noi am spus foarte clar de ce nu socotim PDL un partid de dreapta si faptul ca Basescu ar mai obtine un mandat de presedinte, nu ar schimba datele problemei. Pentru dansii, nu. Pentru o guvernare care sa contrabalanseze un eventual al doilea mandat al lui Basescu, o guvernare care sa dea sansa Romaniei sa iasa din criza, da. Asta insa nu inseamna in niciun fel intrarea in formula ipocrita propusa de PDL", a spus Antonescu.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Crin Antonescu: "Tariceanu fuge sa pupe papucul sultanului Basescu""

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !