Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

marți, 8 decembrie 2009

Google va personaliza cautarile

Cautarile pe motorul Google vor fi personalizate, in indexul de rezultate urmand sa aiba prioritate site-urile pe care utilizatorii le-au mai accesat in trecut, informeaza Media Guardian.

Google va realiza o arhiva cu activitatea utilizatorilor de pe motorul sau de cautare, pe o perioada de 180 de zile. Arhiva va cuprinde termenii introdusi pentru cautare, dar si rezultatele accesate de utilizatori. Astfel, incepand de luni, site-urile accesate mai des de un utilizator vor aparea mai sus pe lista de rezultate ale cautarilor efectuate de acesta.

"De acum, cand veti cauta ceva folosind Google, noi vom putea sa furnizam cele mai relevante rezultate posibile", se arata pe blogul companiei, intr-un material semnat de Bryan Horling, inginer de software, si Matthew Kulick, Product Manager, la Google, informeaza Mediafax.
Anterior, doar utilizatorii care erau inregistrati pe platforma Google beneficiau de cautari personalizate.

In prezent, serviciul a fost extins pentru toti utilizatorii. Cei care nu doresc sa utilizeze acest serviciu pot accesa in browser-ul pe care il folosesc caseta "Web History" si apoi sa dea comanda "Disable customisations".

Reprezentantii companiei au declarat ca au facut aceasta schimbare pentru ca toti clientii Google sa primeasca cele mai bune rezultate ale cautarilor efectuate online.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Google va personaliza cautarile"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !