Hott Stuff !
Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

miercuri, 9 decembrie 2009

Linie de productie cu 1,3 mil. euro de la Uniunea Europeana

Compania Industrial Montaj Grup (IMG) din Draganesti-Olt, judetul Olt, specializata in constructii industriale si comert cu produse industriale si care anul trecut a rulat afaceri de peste 11,2 mil. euro, va achizitiona o linie automata de formare a capacelor pentru recipiente industriale metalice pentru care va primi fonduri europene nerambursabile de circa 1,3 mil. euro.
"In prezent avem capacitatea pentru asamblarea capacelor pentru recipiente industriale metalice si putem asigura managementul de proiect.

Vrem sa realizam intregul ciclu de la productie la montaj si in aceste conditii am implementat proiectul cu fonduri europene", spune Eugen Prundeanu, asociatul unic al IMG care a fost infiintata in 2005. La doi ani de la infiintare, compania deschidea un punct de lucru pe platforma chimica a municipiului Ramnicu Valcea.
Firma a investit pana acum 2,5 mil. euro pentru constructia unei fabrici noi in Ramnicu Valcea, unde va fi montata linia automata ce urmeaza sa fie pusa in functiune pana pe 15 octombrie 2010.
"Suntem in faza de licitatii in acest moment. Avem o singura perioada de implementare de 14 luni de zile. Circa opt-noua luni dureaza productia utilajului si cam o luna montajul acestuia. Pregatirea angajatilor se va face pe parcursul perioadei de implementare", spune Prundeanu, care are in subordine peste 220 de angajati si care va crea cel putin 20 de locuri de munca prin noul proiect pe care il deruleaza.
Proiectul "Linie automata de formare a capacelor pentru recipiente industriale metalice" a fost depus in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) "Un sistem inovator si ecoeficient de productie". Programul are o valoare totala de 2,5 mil. euro.
"Aceasta linie automata ne va ajuta practic sa ne dublam cifra de afaceri, are un potential extraordinar. Pentru partea de cofinantare pe care trebuie sa o asiguram incercam sa luam un credit, insa este foarte greu. Daca nu vom reusi, vom face investitia cu sursele proprii. Avem un plan de investitii pana in 2013 si reinvestim profitul pentru a ne dezvolta compania astfel incat sa devenim un concurent puternic pentru firmele cu traditie din Vest", explica Prundeanu.


Cine ia banii:
Compania: Industrial Montaj Grup, din Draganesti-Olt, judetul Olt
Obiect de activitate: constructii industriale si comert cu produse industriale
Proiectul: "Linie automata de formare a capacelor pentru recipiente industriale metalice"
Valoarea totala a proiectului: 2,5 mil. euro
Suma pe care o primesc de la UE: 1,3 mil. euro
Cifra de afaceri in 2008:11,2 mil. euro

sursa: Ziarul Financiar
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Linie de productie cu 1,3 mil. euro de la Uniunea Europeana"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !