Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

vineri, 4 decembrie 2009

Modelul Lamborghini Gallardo Spyder, cel mai bun Cabrio in 2009

 Modelul Gallardo Spyder produs de Lamborghini a obtinut, miercuri, titlul de "Masina Anului 2009" la categoria Cabrio din partea publicatiei germane "Auto Bild", potrivit unui comunicat al Porsche Romania, importator al celebrei marci.
Acordarea premiului a avut loc in cadrul unui eveniment desfasurat la Essen Motor Show. Distinctia este una dintre cele mai importante din industria automobilistica, intrucat reuneste voturile a 51.637 dintre cititorii revistei "Auto Bild SportsCar".

Cu un propulsor de 560 CP si tractiune integrala permanenta, noul Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder imbina un design puternic si elegant, performante extraordinare si caracteristici dinamice deosebite, redate de o masina decapotabila.

Lamborghini Gallardo este cel mai de succes model din istoria marcii.
La sfarsitul lunii septembrie, in Romania existau 45 de masini Lamborghini, desi in decursul anului 2008 si in primele cinci luni ale anului in curs nu se comercializase niciun astfel de automobil, relateaza Agerpres.
Declaratiile oficialilor Porsche Romania au venit pe fondul lansarii pe piata locala a modelului Lamborghini Reventon Roadster, o decapotabila cu doua locuri, cu un motor cu 12 cilindri de 6,5 litri care genereaza o putere de 670 CP. Pretul unei astfel de bijuterii auto este de 1,1 milioane euro (fara taxe).

"Mai putin de 20 de pasionati si colectionari Lamborghini vor putea intra in posesia acestei masini extraordinare, si vor gusta astfel incomparabila placere de a o conduce", a declarat, pentru Agerpres, Adriana Poncea - purtatorul de cuvant al Porsche Romania.

Potrivit fisei tehnice, bolidul ajunge de la 0 la 100 km/h in 3,4 secunde, fiind una dintre cele mai rapide cinci masini din lume. Viteza maxima atinsa de Lamborghini Reventon Roadster este de 330 km/h.

La capitolul consum de combustibil, cifrele sunt ametitoare: urban 32,3 litri/100 km, extraurban 15 litri/100 km si mixt 21,3litri/100 km. In cazul emisiilor de CO2, acestea au valoarea de 495 g/km.

Lamborghini a fost cumparata, in 1998, de catre Audi AG, subsidiara a VW Group. In Romania, modelele Lamborghini pot fi doar comandate, din 2009, prin Porsche Romania. Momentan, nu exista un showroom si service pentru aceasta marca, abia din 2010 urmand sa fie inaugurata o locatie destinata prezentarii modelului de lux.

sursa: capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Modelul Lamborghini Gallardo Spyder, cel mai bun Cabrio in 2009"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !