Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

vineri, 4 decembrie 2009

Raiffeisen Bank lanseaza planul de economii pentru copii

Raiffeisen Bank lanseaza planul de economii pentru copii, produs ce se adreseaza parintilor care doresc sa economiseasca pentru copii.
Acesta poate fi constituit in lei sau in euro, cu scadenta la varsta de 18 ani a copiilor si pe numele acestora, informeaza banca.

Planul de economii poate fi initiat inca din primele zile de viata ale copilului si pana la varsta de 17 ani, atat in lei, cu o dobanda fixa de 9,5 la suta pe perioada de un an, cat si in euro, cu dobanda fixa de patru la suta pe primii trei ani, iar apoi pe perioade de un an.

"Pentru ca stim cat de importante sunt investitiile in educatia si in viitorul copiilor, am creat un produs de economisire special destinat parintilor care vor sa le ofere un inceput de drum mai sigur copiilor lor", a afirmat Anca Nutiu, manager Departament produse de economisire.

Contul se constituie pe numele copilului minor chiar din prima zi de viata, avand scadenta la data aniversarii de 18 ani a copilului titular. Suma minima de constituire este de 150 lei sau 200 euro, iar plafonul maxim este de 420.000 lei sau 100.000 euro, informeaza Agerpres.
Dobanda se calculeaza zilnic si se capitalizeaza anual, depunerile ulterioare fiind permise oricand. Nu sunt permise retragerile partiale. Nu se percepe comision de constituire, gestionare sau inchidere a contului.

Raiffeisen Bank este o banca universala ce ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor, prin multiple canale de distributie: unitati bancare (558 agentii in intreaga tara), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), internet banking (Raiffeisen Online). Banca are peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

sursa:  capitalul.ro
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Raiffeisen Bank lanseaza planul de economii pentru copii"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !