Hott Stuff !




Sustineti blogul, EFECTUATI o cautare !!!

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Utilaje pentru prefabricate din beton cu 150.000 € de la UE

Producatorul de prefabricate din beton Bet Conf din Targu-Neamt care anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 55.901 de euro va amenaja o hala de productie de 500 de metri patrati si va achizitiona zece utilaje pentru a-si diversifica productia, investitie pentru care urmeaza sa primeasca peste 651.000 de lei (circa 151.300 de euro la un curs de 4,3 lei).
Implementarea proiectului se va face in doua etape pe parcursul unui an. "In iulie am semnat contractul si am inceput lucrarile de amenajare a halei de productie pe care o detinem.
Vrem sa crestem productivitatea si sa realizam produse noi, de calitate pentru ca avem cereri pe care nu le putem onora din lipsa utilajelor", spune Viorel Marian, administratorul Bet Conf, companie care activeaza pe piata din 1994.
Printre produsele pe care firma le realizeaza in prezent se numara stalpi si placi din beton armat, boltari pentru zidarie, fantani arteziene, ghivece pentru flori, borduri, placaje din beton, dale din beton pentru trotuare, tuburi din beton.
Proiectul "Investitii in domeniul realizarii de elemente prefabricate din beton pentru canalizari, poduri si podete" are o valoare totala de circa 1,14 mil. lei (0,26 mil. euro la un curs de 4,3 lei) si a fost depus in cadrul Programului Operational Regional (POR), "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor."
"Cel mai greu a fost sa facem rost de banii pentru primele investitii, pentru ca trebuie sa incepem lucrarile cu fondurile noastre. Am reusit sa luam un credit pe langa sursele noastre proprii, cu garantii peste garantii, insa important este ca avem banii si putem sustine proiectul", precizeaza Viorel Marin.
Printre cele mai scumpe din cele zece utilaje pe care firma le va achizitiona se numara o ministatie pentru prepararea betoanelor, instalatiile pentru fabricarea tuburilor de beton si a matritelor. Firma are sase angajati in prezent, iar in urma implementarii proiectului va ajunge la 12-13 persoane. "Anul acesta vanzarile au mers bine, astfel incat vom ajunge peste incasarile de anul trecut."
Cine ia banii:
Compania: Bet Conf din Targu-Neamt
Obiect de activitate: productie de prefabricate din beton
Proiectul: "Investitii in domeniul realizarii de elemente prefabricate din beton pentru canalizari, poduri si podete"
Valoarea totala a proiectului: 260.000 de euro
Suma pe care o primesc de la UE: 151.300 de euro
Cifra de afaceri in 2008: 55.901 euro

sursa:  ziarul financiar
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Utilaje pentru prefabricate din beton cu 150.000 € de la UE"

Trimiteți un comentariu

COMENTEZI ???? Foarte Bine, doar asa te vei remarca !